Обвиненият за финансови престъпления на обща стойност 2.75 млрд. лева

...
Обвиненият за финансови престъпления на обща стойност 2.75 млрд. лева
Коментари Харесай

Скандал! Банкерът беглец Цветан Василев превзема bTV през Асен Иванов!

Обвиненият за финансови закононарушения на обща стойност 2.75 милиарда лв. Цветан Василев се пробва да възвърне сринатия си имидж като превземе една от уважаваните в близкото минало малките екрани - bTV, разкриха пред БЛИЦ осведомени със скандалния случай. Преди дни на основен пост в bTV е бил назначен Асен Иванов (на снимката), който гравитираше към Василев още по времето, в което работеше в TV7.


Сега Иванов дава отговор за избора на репортажи и събеседници в влиятелната в миналото медия. Той е апетитен за топлата връзка на Цветан Василев с bTV и се чака да обслужва подмолните му ползи.

Мустакатият аферист обезверено си търси публицисти, в които да контраатакува тежките обвинявания, които му повдигна Специализираната прокуратура. Обвинителните материали са общо 15 000 страници, а делото се обрисува като грандиозно.

Явно Асен Иванов към този момент е почнал да въздейства върху процесите в bTV, тъй като още тази заран в ефир бяха изтъпанени юристите на Василев.




Сашо Диков и Кулезич преди време щяха да се избият, а в този момент играят партия

Разбира се неговите бранители избраха да се плъзгат по повърхността и не отрониха и дума по какъв начин бяха заграбени активите на най-апетитните предприятия " Дунарит ", " Петрол ", " Русенска корабостроителница " и доста други, които минаха в ръцете на Цветан Василев и ортаците му.

Тези въпроси занапред ще бъдат разплитани в правосъдната зала.

Асен Иванов е следващият публицист от орбитата на злощастния банкер.

От самото начало на наказателното гонене на Василев, неговата отбрана в bTV бе поета от хлевоустия кореспондент Светослав Иванов, който бе награден с поста на водещ на " 120 минути " - едно от най-скучните излъчвания в ефира.

Именно Иванов бе един от първите журналистически лакеи, които посетиха Василев във Виена, с цел да създадат угодническо изявление.

Преди него това направиха Сашо Диков и Люба Кулезич, който в този момент разделят едно студио в кабеларката BIT, а преди този момент не можеха да се понасят и се обсипваха с обиди.

Какво ли не вършат парите?

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР