Обвиненият в убийството на 24-годишния Митко от Стамболийски Рангел Бизюрев

...
Обвиненият в убийството на 24-годишния Митко от Стамболийски Рангел Бизюрев
Коментари Харесай

Близнаците от Цалапица помогнали за заравянето на трупа на Митко

Обвиненият в убийството на 24-годишния Митко от Стамболийски Рангел Бизюрев помолил близнаците Валентин и Борислав Динкови да му оказват помощ да укрие натрупа му. Те се съгласили, въпреки да знаели, че става дума за закононарушение, и то осъществено по нечовечен метод, описа зам.-районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев. " Държа да подчертая, че те не са съучастници в убийството ", добави той.

Борислав обезпечил превозването на тялото с автомобил, а Валентин донесъл кирка и лопата, с цел да бъде изкопана дупка, в която да бъде положено. След това взели строителни материали от близкото бунище, с цел да прикрият следите. После помогнали на Рангел да се укрие, като го закарали до дома му, изясни наблюдаващият прокурор Димитър Костов.

Двамата близнаци 19-годишните Валентин и Борислав също създали опит да се укрият. Двамата са арестувани към 14 часа през днешния ден, като до края на деня ще им бъде повдигнато обвиняване и ще останат в ареста до 72 часа.

Разследването продължава и на този стадий се ревизира има ли и други забъркани в закононарушението, както хората в Цалапица подозират.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР