Обвиненият в сводничество прокурор от Софийска районна прокуратура Константин Сулев

...
Обвиненият в сводничество прокурор от Софийска районна прокуратура Константин Сулев
Коментари Харесай

Прокурорът сводник Константин Сулев се оказа истинско страшилище в Гоце Делчев

Обвиненият в сводничество прокурор от Софийска районна прокуратура Константин Сулев е родом от Гоце Делчев. Същият е прочут в родния си град като нахален, могъщ и злопаметен магистрат, написа toppresa.com. Според локалните точно това е и повода той да напусне Гоце Делчев и от локален областен прокурор да стане областен прокурор в столицата.

Хора от града и района са подготвени да свидетелстват против въпросният прокурор и са декларирали това желание пред институциите, откакто новината за арестувания през днешния ден с марка за неотклонение „ парична гаранция “ някогашен към този момент прокурор Константин Сулев няма властта да им отмъщава.



Истината е, че Сулев и към този момент някогашен шеф на полицията в града преди време, прочут като „ Физкултурника “, са работили като щпиц команда и са упражнявали репресии и напън над локални предприемачи, които са подготвени в този момент да свидетелстват. Желание да свидетелстват имат и настоящи чиновници на Министерство на вътрешните работи, които за момента желаят да останат анонимни, само че държат да бъдат представени - „ Справедливостта спечелва!!! “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР