Обвиненият в сводничество Атхан Алиев от еротик клуб Морски ангели“

...
Обвиненият в сводничество Атхан Алиев от еротик клуб Морски ангели“
Коментари Харесай

Сводник-циция отказа да плати гаранция и влезе в затвора

Обвиненият в сводничество Атхан Алиев от еротик клуб „ Морски ангели “ още веднъж влиза зад решетките, заяви flagman.bg. Той беше пуснат на независимост от Районния съд в Несебър преди седмица против парична гаранция от 30 хиляди лв., само че апелира, тъй като гаранцията му се стори огромна. След него и прокуратурата внесе митинг. Дори изиска по-строга мярка - "задържане под стража ". В последна сметка състав на Бургаския областен съд, управляван от Георги Пепеляшев одобри доводите на обвиняването и прати Алиев в ареста.

Белезниците му бяха закопчани още в правосъдна зала. "Ако не беше обжалвал, щеше да остане на независимост ", разясниха през днешния ден в бургаската Съдебна палата, откакто схванаха за смяната на мярката за неотклонение.

Атхан Алиев бе арестуван с още двама мъже при спецакция на 26-ти август в еротик клуб „ Морски ангели “. Според обвиняването те обещавали на млади дами да работят като танцьорки.

В следствие на някои от тях е било предлагано да правят полови услуги против възнаграждение. Твърдата им цена била 150 лв. на час, а клиентите им били единствено чужденци. За главатар групата прокуратурата сочи точно Атхан Алиев от Плевен.

Днес в правосъдна зала той изясни, че работел като шеф в нощно заведение в Слънчев бряг, работата му била изцяло законна и не можел да се познае от прочетеното в обвиняване. Бил натопен от прокурори и служители на реда.

Атхан изиска домакински арест, с цел да може да се прибере в дома си в Плевен, защото тук сезонът към този момент е завършил. Дори след акцията са затворили дискотеката по негова самодейност. За сумата от 30 хиляди лв. сподели, че не е по опциите му.

„ Карам 14-годишен мерцедес, който от 2 месеца е на паркинг, тъй като нямам пари за ремонта му. Откъде да намеря 30 хиляди лв.? “, оплака се обвиненият.

В правосъдната зала юристът му Красимир Кацарски сподели, че Атхан от 5 години работи в Слънчев бряг и е добре прочут в региона. Нямал желание да избяга, както настояват от прокуратурата. По-голяма част от служителите на реда в Несебър го познавали персонално.

Знаели къде живее, къде работи, с какви коли се движи и за какво автомобилът му е негоден. Те постоянно правили инспекция в дискотеката му, която по негови думи била изрядна. Това се случило и няколко дни преди акцията. По думите му клиентът му е изкупителна жертва.

„ Никога не съм разрешавал даже малолетни да работят при мен, да се продават опиати или каквато и да била незаконна активност. Много пъти съм уволнявал чиновници заради тази причина. Искам домакински арест, просто да се прибера у дома в Плевен “, сподели още Алиев, само че не съумя да трогне строгия магистрат Георги Пепеляшев. /БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР