Обвиненият в шпионска дейност бивш генерал от КГБ Леонид Решетников

...
Обвиненият в шпионска дейност бивш генерал от КГБ Леонид Решетников
Коментари Харесай

Леонид Решетников: Сбогом, България!

Обвиненият в шпионска активност някогашен военачалник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Леонид Решетников през вчерашния ден написа сърдечен коментар в обществената мрежа, откакто се разбра, че прокуратурата му постанова възбрана да влиза в страната в продължение на 10 години. Ето какво написа Леонид Решетников в обществената мрежа.

" Сбогом, България!

10 години възбрана за влизане - това е доста, надали ще доживея! За нищо не скърбя. Годините, свързани с България, са най-щастливите в живота ми. Прекрасен, в основата си, народ, внушителна история, превъзходна природа, заветен български език. Който не го знае, е изгубил доста. В моят дом постоянно е звучала българска тирада,, български песни, на масата ми постоянно е имало баница и гювеч. Българофили станаха всички членове на моето огромно семейство: и дъщерите ми, и зетьовете и внуците ми - всичките 11 индивида, не 10.



Малкият Миша още не е българофил. Може и да стане, въпреки че в този момент стартирам да се колебая. Да направиш 10 обичащи България индивида невлизащи - никой без мен няма да тръгне - могат единствено враговете на България. Хората с български имена, които вършат публични изказвания във връзка русофилите и мен, това са единствено марионетките на същинските притежатели на сегашната българска страна.

БЛАГОДАРЯ, скъпи български другари, за поддръжката, помагайте на Николай Малинов. Той е същински български родолюбец, ние всички доста го обичаме. На всички вас единствено положително и мощ за възраждането на тази България, която сте изгубили.

И аз също. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР