Обвиненият в шпионаж в полза на Русия шеф на сдружение

...
Обвиненият в шпионаж в полза на Русия шеф на сдружение
Коментари Харесай

Малинов призна : Чувам се с Малофеев и Решетников

Обвиненият в шпионаж в интерес на Русия началник на съдружие „ Русофили “ Николай Малинов направи следващо скандално самопризнание в ефир – че продължава да поддържа дейни контакти са кремълския олигарх Константин Малофеев и някогашният съветски посланик Леонид Решетников.

Двамата получиха 10-годишни забрани да влизат у нас поради разкритията, че са били настойници на проекта на Малинов за съветска интервенция в българската стопанска система и политика.

Самият Малинов пък се появи в студиото на bTV с цел да брани арбитър Андон Миталов, който в сряда бе посочен от държавния секретар на Съединени американски щати Майкъл Помпео като първият българин, който получава възбрана да влиза в страната поради корупция. Русофилът обаче призна в ефир, че е направил още един опит да напусне страната напълно неотдавна, само че този път е бил спрян от Специализирания углавен съд.

За разлика от предходния път, в който Миталов, заобикаляйки прокуратурата и закона, уреди Малинов с изходна виза за Москва, в този момент спецсъдиите са отхвърлили настояването му. Сред молбите за овакантяване на страната пък греят предложения от съветския патриарх, основният редактор на „ Монд Дипломатик “, индийски милиардер – бизнеспартньор на русофила и ръководителя на „ Славянското сдружение “ на Сърбия.

В последната страна пък от 5 и половина се крие подсъдимият за банкрута на КТБ банкер Цветан Василев, който съгласно прокуратурата е поел ангажимент да финансира съветския проект за преодоляване на страната с активи за 1 милиарда лева, заграбени от фалираната от него банка.

Иначе траялото половин час в праймтайма на bTV изявление Малинов зададе звук за деяние във връзка с арбитър Миталов. Русофилът съобщи, че с цел да бъде разгласен за личност нон грата магистратът трябвало първо да бъде наказан у нас. И изиска д абъдат представни доказателства, че съдията бил подкупен.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР