Обвиненият в побой футболист Радостин Нгуен сподели своята версия относно

...
Обвиненият в побой футболист Радостин Нгуен сподели своята версия относно
Коментари Харесай

Обвиненият Нгуен: Жертва съм на шантаж, всичко е лъжа

Обвиненият в побой футболист Радостин Нгуен показа своята версия по отношение на написаното в бургаски медии, че е пребил 18-годишен възпитаник и е търсен от полицията.

Бившият състезател на Локо (София) разкри, че не е издирван от никого. Също по този начин разгласи, че е жертва на шантаж и сподели чат сред него и набедения за негова жертва.

" Бяхме на дискотека със съотборниците, когато взехме решение да си тръгнем, една група ни заобиколи, всички момчета ме гледаха неприятно. Аз не разбрах на какво се дължеше това. Веднага разбрах, че ще стават проблеми и взех решение да се върна в заведението, с цел да мога да избегна тази обстановка. Но те започнаха да ме дърпат, да ме изкарват отвън дискотеката ".

" Единият ми съотборник се опита да ме защищити, като ги буташе, само че в това време ме удариха и ми разрушиха носа. Опитах се да се защитя и отвърнах. След това ме подгониха пет индивида, желаеха да ме пребият, нямаше по какъв начин да заставам. Хванах си такси и се прибрах, а по-късно започнаха да ми пишат няколко индивида по обществените мрежи, с цел да ме изнудват за пари ", съобщи Нгуен пред " Спортал ".

" На идващия ден и момчето ми писа, с цел да ме изнудва за пари. Постоянно ми звънеше и не спираше да ми написа. Всичко, което се написа, е неистина. Полицията въобще не ме е търсила, не съм се предавал на никое място. Цялата тази история се случи на 11 февруари ", добави още той.

" Треньорът на тима беше схванал на идващия ден, и това е повода да не съм част от Созопол ", приключи младият футболист.

 Роден футболист преби 18-годишен възпитаник пред бургаска дискотека, прати го в кома
Роден футболист преби 18-годишен възпитаник пред бургаска дискотека, прати го в кома

Созопол приключи пробите на Радостин Нгуен поради въпросния случай
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР