Обвиненият в насилие над 18-годишната Дебора Михайлова Георги Георгиев остава

...
Обвиненият в насилие над 18-годишната Дебора Михайлова Георги Георгиев остава
Коментари Харесай

Обвиняемият по делото Дебора остава в ареста

Обвиненият в принуждение над 18-годишната Дебора Михайлова Георги Георгиев остава в ареста. Това реши състав на Районния съд в Стара Загора във връзка с настояването на юристите на обвинения - Валентин Димитров и Петко Кънев за смяна на наложената му мярка за неотклонение, предава NOVA. 
Прокурорите желаеха съвещанието да бъде гледано при закрити врата, а бранителите на Георгиев обявиха, че желаят медиите да не напущат правосъдната зала. Районният съд обаче почете настояването на държавното обвиняване и закри делото, защото „ в хода на актуалното произвеждане е допустимо да се допусне оповестяване на обстоятелства и условия от интимния живот на жителите “, аргументира се съдията.
Събрани са свидетелски показания, че обвиненият Георги Николаев Георгиев е откаран на адреса на потърпевшата Дебора и взет от там във времето, в което закононарушението е било осъществено, сочат източници от следствието, предава Българска национална телевизия.
Има информации от АПИ, потвърждаващи придвижването на автомобила, в който е бил Георгиев.
Сред доказателствата против арестувания са и информации от кафези на мобилен оператор, че телефонът му е бил на местопроизшествието, точно във времето на осъществяването на закононарушенията.
Георгиев изрично е разпознат от потърпевшата Дебора по съответни физически белези.
Всичко това оборва тезата на отбраната на Георгиев, че не той е причинител на гаврата с младата жена.
Заседанието по делото „ Дебора ” бе прекратено, откакто токът в съда в Стара Загора спря. В залата юристът му съобщи, че данните от ДНК и трасологичната експертиза демонстрират, че Георги не е причинителят на порезни рани.
Източник: НОВА
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР