Обвиненият в източване на еврофондове Александър Манолев е обжалвал паричната

...
Обвиненият в източване на еврофондове Александър Манолев е обжалвал паричната
Коментари Харесай

Александър Манолев обжалва паричната си гаранция от 100 000 лв.

Обвиненият в източване на еврофондове Александър Манолев е обжалвал паричната гаранция от 100 000 лв., само че съдът я удостовери, оповестиха за bTV от прокуратурата. Удължен е срокът за внасянето й - 15 дни. Така, в случай че Манолев не внесе сумата в идващия половин месец, ще бъде арестуван.

Припомняме, че някогашният зам.-министър на стопанската система е упрекнат за закононарушение, засягащо финансовите ползи на Европейския съюз. Това е първо обвиняване на почитан държавен служител във връзка със абсурда " Апартамент гейт ".
Александър Манолев към този момент е обвинен, постановиха му 100 000 лева гаранция Ще дава отговор за закононарушение против финансовите ползи на Европейски Съюз
Манолев подаде оставка от поста и по-късно беше разследван поради къща за посетители, строена с европари, която се оказа в негов парцел, недостъпна за туристи и благосъстоятелност на жена, за която от държавното обвиняване показаха подозрение, че може да е подставено лице.

Припомняме, че страната наложи наказания за над 10 млн. лева след всеобща инспекция на къщи за посетители, построени с евросредства. В рамките на седмица са тествани над 110 обекта.
Прокуратурата: Къщата за посетители на Манолев - без нито един същински документ за 6 години Бившият зам.-министър е обвинен за закононарушение против финансовите ползи на Европейски Съюз в съучастничество с дъщерята на детегледачката на фамилията
Акцията стартира по заповед на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Сотир Цацаров. Ще бъдат тествани безусловно всички къщи за посетители, издигнати у нас с европейски средства. Това са над 700 плана, като всеки от тях е финансиран с до 200 000 евро.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР