Обвинения вече са получили още петима и така групата е

...
Обвинения вече са получили още петима и така групата е
Коментари Харесай

Властите Удрят Още Петима Около Митьо Очите! Пуснаха Дъщеря Му Под Гаранция

Обвинения към този момент са получили още петима и по този начин групата е набъбнала до 13 души. В момента шестима от тях били в ареста, твърди " Флагман ", като се базира на собствен източник.

За обвиняването против щерка му Станислава анонсира самият Желязков в събота преди гледането на мярката му за неотклонение. До момента обаче няма публична информация по въпроса. Разследващите са уличили Желязкова, че се изявявала като медиатор в доклада сред членове на групата и татко й Митьо Очите.

Адвокатът на Димитър Желязков на делото в Специализирания углавен съд също засегна случая с дъщерята. Естествено той я отбрани и се присмя, че обвиняването към нея е по какъв начин заплашвала продавачка на варена царевица в Слънчев бряг, като я удряла с похлупак от тенджера. Това било, меко казано, несериозно.

Адвокат Илиан Василев разкри преди обжалването на мярката на подзащитния му в четвъртък, че досъдебното произвеждане е пред привършване. " Неслучайно към този момент ни дефинират дата за предявяване на следствието ”, уточни той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР