Обвинения в сексуално посегателство над непълнолетни, сексуален трафик на хора

...
Обвинения в сексуално посегателство над непълнолетни, сексуален трафик на хора
Коментари Харесай

Преследващия кон от "Танцуващият с вълци" на съд за секс престъпления

Обвинения в полово посягане над малолетни, полов трафик на хора и управление на фракция чакат американския артист от индиански генезис Нейтън Преследващия кон, предадоха международните организации.

46-годишният артист бе арестуван от полицията във вторник, откакто специфичните елементи нахлуха в дома му в Северен Вегас, където той живеел с петте си съпруги. Арестът му идва след траяло месеци следствие от полицията.

Преследващия кон ще бъде изправен пред минимум две обвинявания за полов трафик и по едно обвиняване за полово принуждение над дете под 16 години, малтретиране или немарливост към деца и полово принуждение.

Освен това индианецът е упрекнат в записване на полови набези с камера и споразумяване на секс с жертвите за други мъже, които са му платили. Според заповедта за обиск от 50 страници се счита, че Преследващия кон също е водач на религиозна фракция, известна като " Кръгът "  (The Circle). Властите не прецизират по кое време ще му бъдат повдигнати публични обвинявания.

По време на акцията полицията е разкрила в дома на артиста карти с памет с видеоклипове на половите похищения, огнестрелни оръжия, близо 20 кг марихуана и халюциногенни гъби, съгласно отчет за ареста, оповестен в сряда.

Нейтън стана прочут с ролята си на Голямата усмивка, млад член на племето сиукси във кино лентата " Танцуващият с вълци "  на Кевин Костнър от 1990 година, спечелил седем награди " Оскар ". Впоследствие той играе още в няколко филми и тв продукции, измежду които Into the West и Bury My Heart at Wounded Knee.

Преследващия кон си е спечелил известност измежду индианските племена в Съединените щати и Канада като врач баяч, който е кадърен да поддържа връзка с духове, прецизира АП. Полицията обаче твърди, че той е злоупотребявал редовно с ситуацията си, като е насилвал физически и полово девойки и дами от коренното население, вземал си е малолетни съпруги и е водил набожен фетиш.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР