Обвинение срещу първата ни ракета Григор Димитров дойде от човек

...
Обвинение срещу първата ни ракета Григор Димитров дойде от човек
Коментари Харесай

Обвиниха Григор Димитров, че е забавил твърде много теста си за коронавирус

Обвинение против първата ни ракета Григор Димитров пристигна от човек от уредниците на  шампионата в Задар (Хърватия).
Пожелалият анонимност човек приказва пред Jutarnji list и порицава Григор, че
" Той е отговорен за всичко, което се случи и за това, че се заразиха още хора. Поведението му е непростимо. Ако беше съобщил в точния момент, вирусът нямаше да се популяризира. Той заплаши здравето на всички.
Той се бил чувствал неприятно и с висока температура, само че е пропуснал опцията да се тества за COVID-19. В събота той игра с Борна Чорич, като загуби за 36 минути и по-късно се отхвърли от втория си мач вечерта, само че си остави малка врата да играе с Новак Джокович в неделя.
Още сутринта на същия ден той се прибра в Монако с частен аероплан, където към този момент е тествал и вечерта разгласи публично, че е инфектиран.
В Задар са съществено обезпокоени, защото Григор Димитров е бил в града и е взел участие в другия обществени събития още от четвъртък. Първо е взел участие в баскетболен мач, по-късно е имал срещи с деца, а в края на деня е бил измежду 70-те посетители в ресторант Нико на публична вечеря.
Там имаше най-вече близки контакти, в това число сред Димитров и Новак. Не е изключено всички участници да са инфектирани ", споделя още източникът пред медията.
На вечерята, наричана от медиите в Хърватия " коронапарти ", Григор е бил на една маса с Борна Чорич и още двама души. Чорич е дал позитивен тест, до момента в който останалите сътрапезници - негативен.

Comment vous dire que @AlexZverev @ThiemDomi @GrigorDimitrov @filipkrajinovic @Dutzee ont adoré l’accueil de @DjokerNole
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР