Обвинената за катастрофата на автомагистрала Тракия в петък, при която

...
Обвинената за катастрофата на автомагистрала Тракия в петък, при която
Коментари Харесай

Обвинената за катастрофата на "Тракия" не могла да овладее колата си

Обвинената за злополуката на автомагистрала " Тракия " в петък, при която починаха 6 души, а над 20 бяха ранени, не е могла да овладее автомобила си при подхванатото изпреварване на обърналия се след това рейс. това описа пред " Нова телевизия " юристът на Цвета Таскова - Георги Динев.

По думите му, тя почнала да изпреварва със скорост 110 км/ч, при започване на маневрата е усетила някаква неустановеност в автомобила, който без причина се е насочвал наляво. Опитала се е да го овладее, да го върне вдясно, само че не е съумяла. Тогава прави непряк удар с нейната дясна част в лявата част на рейса.

" Уточнявам, че тя още не се е възстановила от първичния потрес, сега усещанията й са по-скоро общи, в сравнение с детайлни ", съобщи юрист Динев.

След удара в рейса, тя губи надзор върху ръководството, съгласно нея водачът на рейса е направил маневра наляво като ответна реакция от удара. Така двата автомобила се закачат и дружно се насочват към канавката.

Той добави, че Таскова е била съответна след удара, обадила се е на 112, пособия е на потърпевшите, дала е телефона си. Т

Според юриста има 10 години стаж като водач като единственото й наказване за този интервал е санкция в резултат на шофиране след приложимост на алкохол. Установени са били 0.9 промила алкохол в кръвта.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Катастрофата на автомагистрала "Тракия " (56)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР