Обвързването на европейските фондове с върховенството на закона не трябва

...
Обвързването на европейските фондове с върховенството на закона не трябва
Коментари Харесай

Цачева: ​​Обвързването на еврофондовете с върховенството на закона не е санкция

Обвързването на европейските фондове с върховенството на закона не би трябвало да се смята за глоба. Това сподели правосъдният министър Цецка Цачева преди да посрещне сътрудниците си от Европейски Съюз за присъединяване в неофициалния Съвет " Правосъдие и вътрешни работи " в София. Тя добави, че чака с интерес какво ще бъде развиването на тази концепция на Европейска комисия.

София
 © Българска телеграфна агенция
Цачева сподели още, че през днешния ден на Съвета ще се разиска построяването на Службата на Европейския прокурор. Като ще се споделят отзиви за метода, по който тя ще си взаимодейства с останалите служби на Европейски Съюз - Евроюс, Интерпол, ОЛАФ.

Министрите на правораздаването на държавите-членки на Европейски Съюз ще разясняват и регламента Брюксел II-а, който цели да обезпечи експедитивност и успеваемост при връщането на дете, отвлечено от родител. Ще се обсъдят и опциите да се употребяват достиженията на роботиката и изкуствения разсъдък за възстановяване достъпа до правораздаване, неговата успеваемостта и експедитивност.
 Министрите на правораздаването от Европейски Съюз се събраха на неофициална среща в София Министрите на правораздаването от Европейски Съюз се събраха на неофициална среща в София
Неформална среща на министрите на правораздаването от Европейския съюз се организира в София. Заради събитието, което е част от Българското европредседателс...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР