Обувки с намаление и още нещо - прескачане на трап

...
Обувки с намаление и още нещо - прескачане на трап
Коментари Харесай

Обувките са с намаление, ако... прескочите трапа

Обувки с понижение и още нещо - прескачане на ров на влизане в магазина. Това са принудени да оферират търговци на ул. " Граф Игнатиев " и пл. " Гарибалди " в София, където кипи интензивен ремонт.

Снимка с подредени на витрините обувки с понижени цени, само че и с добавка - дупка под самия магазин, разгласява водачът на " Нормална страна " Георги Кадиев във Facebook. Под фотографията той е прецизирал, че обувките се оферират " в случай че прескочите трапа ", а развеселен консуматор е заключил: " Две в едно! Магазин с клинична пътека! Браво на инженера! ".

Екип на OFFNews се разноски из ремонтирания сектор и с изненада откри, че сниманият магазин с ров под него не е единствен, както и че в сектора от пл. " Гарибалди " до " Алабин " пешеходците се разминават с служащите - мястото не е изолирано от железни заграждения и съчетанието с дупки на места го прави рисков. Ако не гледате къде стъпвате, като нищо може да изкълчите или счупите крайници си.



На метри от " Гарибалди " се натъкнахме на втори магазин с изкопана дупка, само че служащ там ни увери, че няма нищо рисково - това било мазе, нямало по какъв начин магазинът да пропадне. За пешеходците не стана дума, само че той увери, че напълно скоро дупката ще бъде затворена.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР