Обущарят на звездите Йордан Николов е измайсторил дизайнерски ботуши, с

...
Обущарят на звездите Йордан Николов е измайсторил дизайнерски ботуши, с
Коментари Харесай

Катя от „Ритон“ пее в НДК с дизайнерски ботуши от обущаря на звездите

Обущарят на звездите Йордан Николов е измайсторил дизайнерски ботуши, с които Катя от " Ритон " ще пее на юбилейния концерт " Музика и обич " тази сряда, 18 октомври, написа ПИК.

Нжната половинка на Здравко потърсила услугите на Йордан, защото обича да се майтапи със себе си, че не минава концерт, без да се спъне на сцената или да има проблеми, подбудени от неуместни обувки, оповестява уеб сайтът на " Ритон ".

За юбилейния концерт, с който дуетът чества 35 години на сцената през 2012 година, покачена на много високи токове Катя се спъна в дъските на Зала 1 в НДК и падна на сцената. За благополучие певицата се размина без травма. Никой не разбра, че на концерта през 2014 година пък Катя е пяла с одеве заздравял гален, строшен след рухване от високи платформи на тротоара.

Дизайнерските чизми Катя ще комбинира с един от двата си тоалета, които ще смени по време на спектакъла в сряда. И двете рокли са ушити особено за нея от фешън къща " Юнона ", която ще облече и вокалистките от бенда на дуета. За своята стилна визия Здравко и музикантите са се доверили на " Росини ". А за прическите и грима на всички дами ще се погрижат от " Виталити клуб ".

Концертът в Зала 1 на НДК е с начален час 19.00. В продължение на два часа и половина дуетът ще показа новия си албум " Златен Ритон ", след което ще извърши и 15 от най-големите си шлагери. Реално обаче на 18 октомври вечерта феновете на Катя и Здравко ще имат опцията да прекарат над 4 часа с музиката им. От БГ Радио издават, че 2 часа след края на " Музика и обич " в ефира им ще се вихри концерт след концерта - жест, който вършат единствено към най-ярките звезди на музикалния хоризонт. Така почитателите на дуета ще могат да останат на вълна " Ритон " чак до среднощ.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР