Обучението в украинските училища ще бъде дистанционно от днес до

...
Обучението в украинските училища ще бъде дистанционно от днес до
Коментари Харесай

Обучението в училищата в Украйна ще бъде дистанционно от днес до 24 февруари

Обучението в украинските учебни заведения ще бъде отдалечено от през днешния ден до 24 февруари поради риск от съветски ракетни офанзиви по отношение на наближаването на първата годишнина от нахлуването на съветските сили в Украйна, съобщи " Ройтерс ", представена от Българска телеграфна агенция.

Според украинските управляващи Русия може да нанесе удари, с цел да " означи " годишнината в петък.

Във връзката с годишнината от нахлуването украинското министерство на образованието предложи на учебните заведения да вземат нужните ограничения, с цел да опазят живота и здравето на всички участници в просветителния развой.

Стотици учебни заведения бяха разрушени при военните дейности в Украйна, отбелязва " Ройтерс ".

 На хълмa, с мобилен интернет: украински деца си вършат спонтанна класна стая На хълмa, с мобилен интернет: украински деца си вършат спонтанна класна стая

Много други учебни заведения бяха принудени да организират образователния развой хибридно поради проблеми като честото прекъсване на тока, дължащо се на вредите, нанесени на украинската енергийна инфраструктура в резултат на съветските въздушни удари.

През тази образователна година на учебните заведения е позволено да организират присъствени занятия единствено в случай че имат функциониращо бомбоубежище.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР