Обучението ще се проведе чрез лайфстрийм във виртуална класна стаяОбучението

...
Обучението ще се проведе чрез лайфстрийм във виртуална класна стаяОбучението
Коментари Харесай

Нет Ит стартира безплатен курс по графичен дизайн

Обучението ще се организира посредством лайфстрийм във виртуална класна стая

Обучението по графичен дизайн разкрива благоприятни условия за сполучлива реализация в екипи и фрийленс
(снимка: CC0 Public Domain)

Центърът за образование Нет Ит разгласи безвъзмезден курс по графичен дизайн във виртуална класна стая. Обучението се явява стартова платформа за цялостната стратегия „ Графичен дизайн за фрийленс ” и се организира безвредно във виртуална класна стая.

Над 2400 студента участваха в предходното издание на безплатния курс „ Въведение в дизайна ”. Близо 200 от тях съумяха да преминат сполучливо изпита след курса и се записаха в цялостната стратегия по графичен дизайн. Този випуск напълно скоро ще се дипломира посредством отбрана на дипломна работа и държавен изпит по доктрина и процедура.

Предстоящото образование ще се води от един от звездните лектори в Нет Ит, който преподава в центъра към този момент 4 години и е с безупречна известност – Пенко Пенков. Освен позитивните мнения от курсистите си, преподавателят е натрупал и стабилен опит в областта на графичния дизайн и визуализациите, работейки по разнообразни знакови планове, както като част от екипа им, по този начин и на свободна процедура.

Курсът ще се организира посредством лайфстрийм във виртуална класна стая в продължение на 8 дни. В края на образованието всеки искащ да кандидатства в цялостната стратегия „ Графичен дизайн за фрийленс ” в академията би трябвало да премине през онлайн изпит. Курсистите, посочили отлични умения и положили изпита с оценка не по-ниска от Добър 4, ще имат право да се запишат за професионалното образование, което ще ги трансформира в работещи за себе си фрийленсъри.

Тази година образованието по графичен дизайн е с напълно нова конструкция и с изключение на 10-месечния курс на мощно практическо образование, той включва и натоварен модул за подготовка за работа на свободна процедура. Веднага след него всеки сполучливо приключил академията ще може да се включи и в напълно новия „ Фрийленс камп ” на Нет Ит, където два пъти седмично ще може да се съветва със своя наставник – водещ фрийленсър във връзка със стартирането на активност на свободна процедура и намирането на първите си клиенти.
още по тематиката
Най-добрите курсисти, посочили забележителни умения и усърдие, ще бъдат поканени да вземат участие в онлайн рекламната организация към Нет Ит, основана в един от най-посещаваните уеб сайтове за фрийленс планове. По този метод Дизайнерската академия цели да даде цялостен старт на своите курсисти, които ще могат да стартират работа по планове на свободна процедура в границите на няколко месеца.

Към момента Нет Ит е единствената просветителна институция в страната, която с изключение на професионалното обучение, обезпечава гратис и менторска стратегия за старт на фрийленс активност, както и работа към рекламна организация още веднъж на свободна процедура, подчертаха от компанията.

Желаещите да се включат в безплатния курс по встъпление в графичния дизайн би трябвало да се записват за него на тази страница.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР