Обучението на украински пилоти на самолети F-16 в Румъния може

...
Обучението на украински пилоти на самолети F-16 в Румъния може
Коментари Харесай

Клаус Йоханис: Обучението на F-16 може да започне през август

Обучението на украински водачи на самолети F-16 в Румъния може да стартира през август, заяви президентът Клаус Йоханис. Той акцентира, че този план ще бъде дълготраен и изрази интереса си да сътвори сполучлив обучителен център за Румънската Армия. Президентът Йоханис взе участие в срещата на върха сред Европейския съюз и Общността на латиноамериканските и карибските страни.

" Възможно е да стартираме още през август, само че не мисля, че има огромна стойност да загатваме дата. Това е развой, който е значим за нас и е значимо да го поддържаме. Ние не образоваме водачи от август до септември, а започваме в края на това лято и това ще бъде план, който ще продължи доста дълго. " Моят интерес е да имаме добре квалифициран план, стабилен, с доста положителни инструктори и да имаме тук един сполучлив план за Румънската войска ", сподели президентът в Брюксел.

Миналият месец,  Дания стартира образованието на украински водачи на.

Подробностите за програмата за образование се появяват постепенно, откогато президентът Джо Байдън поддържа напъните предишния месец. Холандия и Дания управляват напъните за многонационално образование, само че сътрудниците към момента не са решили въпроса, кои страни ще обезпечат самолетите, нужни за образование.

за битката си против пълномащабната съветска инвазия, която стартира през февруари 2022 година Първоначално с принуда, неотдавна Съединени американски щати и други страни от НАТО се съгласиха да разрешат на украинските водачи да преминат образование на изтребители F-16, макар че към момента никой не се е заел да съобщи на Киев такива самолети.
 Украйна ще изнася зърно през Черно море и без Русия
Украйна ще изнася зърно през Черно море и без Русия

Не се опасяваме, безапелационен е Зеленски
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР