обучение на тема Процесуални и материалноправни въпроси по делата за

...
обучение на тема Процесуални и материалноправни въпроси по делата за
Коментари Харесай

Апелативен съд – Бургас бе домакин на регионални обучения за повишаване ефективността на правосъдието

обучение на тематика " Процесуални и материалноправни въпроси по делата за контрабанда ". Лектор по настоящата тематика беше Галина Захарова, заместител - ръководител на Върховния касационен съд и началник на Наказателната гилдия.

По време на образованието бе показан отчет от ръководителя на Апелативен съд – Бургас арбитър Деница Вълкова за обобщаване практиката на съдилищата от апелативния регион по наказателни каузи за контрабанда. Магистратите разискаха промените в Наказателно-процесуален кодекс, в действие от 05.11.2017 година

Съдията от Върховен касационен съд Албена Бонева показа пред съдиите по гражданско и комерсиално право настоящите промени в Граждански процесуалния кодекс. Беше дискутирана и практиката при производствата по Европейска заповед за запор и европейска процедура по искове с дребен интерес.

Семинаритеса по план " Качествено професионално образование за повишение успеваемостта на правораздаването “ по Оперативна стратегия " Добро ръководство ", Дейност 2 " Изпълнение на Програмата за районни образования на съдилищата и прокуратурите ".

Партньор по плана е Апелативен съд – Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР