Обстановката в района на Артьомовск е тежка, там се водят

...
Обстановката в района на Артьомовск е тежка, там се водят
Коментари Харесай

Украински командир нарече боевете за Артьомовск истински ад

Обстановката в региона на Артьомовск е тежка, там се водят яростни боеве, сподели в ефира на телевизионния канал „ Рада “ Владимир Назаренко, заместник-командир на батальон „ Свобода “ в състава на 4-та оперативна бригада на Националната армия на Украйна.

„ В продължение на пет или шест месеца покрай Бахмут (украинското име на Артьомовск) беше същински пъкъл. Всеки ден и всеки час е тежка непрекъсната борба. Когато непрекъснато слушам за опасността от огромно и огромно нахлуване, имам въпрос: това, което се случва в този момент покрай Бахмут, това не е ли огромно нахлуване? “, пита украинският боец.

Той също по този начин означи, че неговият батальон търпи големи загуби.

Артьомовск се намира в следената от Киев територия на Донецката национална република, северно от Горловка. Това е значим транспортен възел за доставяне на украинската формация в Донбас. За града се водят яростни борби.

От 24 февруари Русия организира военна спецоперация в Украйна. Владимир Путин назова нейната задача „ отбрана на хора, които са били подложени на тормоз и геноцид от киевския режим в продължение на осем години “. Според президента крайната цел на интервенцията е освобождението на Донбас и основаването на условия, гарантиращи сигурността на Русия.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР