Обстановката, в която се развиха изборите беше изключително тежка. Срещу

...
Обстановката, в която се развиха изборите беше изключително тежка. Срещу
Коментари Харесай

Най-младият евродепутат на БСП Цветелина Пенкова направи оценка за изборите

„ Обстановката, в която се развиха изборите беше извънредно тежка. Срещу нашите претенденти беше изправен целият държавен уред. Гражданите се опасяваха да упражнят правото си на глас, обезпокоени за работните си места и фамилиите си. ”, счита най-младият евродепутат от Българска социалистическа партия Цветелина Пенкова, която даде своята оценка за резултатите от локалните избори след съвещанието на Народно събрание на социалистическата партия.
В дребните обитаеми места е извънредно мъчно да опазиш тайната на своя избор, означи тя.

" Българска социалистическа партия е семейство, в което всеки има право да изрича своето мнение. Българска социалистическа партия е потвърдила, че е най-демократично функциониращата политическа групировка в страната. Всеки член на партията има право на персонално мнение и позиция. Приемствеността е отличителният белег на партията и младежите като мен биват бързо и дейно приобщавани ", разяснява Цветелина Пенкова, която означи, че полемиката в Българска социалистическа партия постоянно ще бъде жива.

Евродепутатът описа за срещата с основния договарящ от страна на Европейски Съюз за Брекзит Мишел Барние. " При Брекзит обстановката със студентите ще е доста комплицирана. В момента таксите за студенти от Европейски Съюз са многo по-ниски, а след Брекзит ще станат недостъпни за огромна част от младежите. В момента имаме опция да употребяваме нисколихвени заеми, което също няма да бъде допустимо след Брекзит. Мишел Барние ясно съобщи, че на него би трябвало да се гледа като на бракоразводен юрист, само че не може да чакаме да спре Брекзит ", изясни Пенкова.

Евродепутатът от Българска социалистическа партия добави, че една от главните точки, за която се борят в групата на Европейските социалисти и демократи, е да бъдат предпазени правата на всички жители от Европейски Съюз на Острова и да не се лишава правото им на работа.Тя уточни още, че няма да пести сили за решение на казуса с двойните стандарти при храните до цялостното му разрешаване. Позициите на доста от страните се сплотяват към това, че би трябвало да бъдат взети радикални ограничения, стана ясно от думите ѝ.

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР