Обстановката в Хасково става напрегната. Местното ръководство, което поиска оставката

...
Обстановката в Хасково става напрегната. Местното ръководство, което поиска оставката
Коментари Харесай

Митко Петров от ГЕРБ-Хасково: Ние ставаме основна опозиция на кмета Беливанов, обвиняваме го в бездействие!

Обстановката в Хасково става напрегната. Местното управление, което изиска оставката на кмета Добри Беливанов, го предложения на диалог, само че той не участва. На този стадий той приказва с тях главно през медиите. " Ние ставаме действителна съпротива на Беливанов. Основните обвинявания против него са бездействието, което имаше към отделите. Това съобщи за Българска национална телевизия Митко Петров, общинският консултант от ГЕРБ.

" Говорим си посредством медиите с Беливанов, той не желае да участва на никакъв разговор. Беше персонално поканен от Евгения Ангелова, народен представител от Хасково. Беше морално задължен да изкаже теза, да отговори на въпрос, само че той не се появи. Основните обвинявания са бездействието, което имаше към отделите.

Ние ставаме действителна съпротива на Беливанов. Предстои му да назначи двама зам.-кметове, които подадоха оставка. Чакаме неговата реакция, да назначи състезания и да ги организира. Категорично желаеме оставката на Беливанов. Ако има задоволително морал, дано си подаде оставка ", сподели Петров.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР