Обстановката в Дунав е катастрофална. Няма човек, който да дойде

...
Обстановката в Дунав е катастрофална. Няма човек, който да дойде
Коментари Харесай

Людмил Киров: Докато не си вземем заплатите, няма да тренираме и да играем

Обстановката в Дунав е пагубна. Няма човек, който да пристигна и да види каква е обстановката, да вземе съответните ограничения. Това разяснява през днешния ден треньорът на Дунав (Русе) Людмил Киров.
По думите му значимите мачове предстоят, а никой не го интересува това.

Киров сподели, че всички футболисти и масажисти завършват през днешния ден работа.

" Аз няма по какъв начин да ги накарам да работят. Днес стопират тренировки. Няма управление, към никой не се обръщам ", разяснява Киров.

Той изясни, че тимът е от 18 футболисти.

" Думата пари не я знаем в нашата съблекалня. Караме на мускули от доста време. Дунав го няма въобще. Има хора, които са отговорни за това ", сподели Киров.

Той съобщи, че договорът му с клуба изтича след 20 дни и до тогава сигурно ще е в Русе.

" Няма да разреша да се накърняват имената на футболистите, моето име и на екипа ми ", сподели Киров.

По думите му почитателите желаят тим в Първа лига, само че през днешния ден на стадиона няма нито един почитател, който да пристигна и да види каква е обстановката.

Футболистът на Дунав Юлиан Ненов съобщи, че обстановката в тима е трагична.

" Идват някакви хора и си вършат бъзици с нас. Плачевна история. Влизат и споделят, че всичко ще е наред до два-три дни, но то стана турски сериал. И по този начин това два-три дни продължава два-три месеца. На никой не му е до футбол, имаме фамилии, деца, заеми. Положението е доста тежко и не виждам по какъв начин ще се оправи. Докато не си вземем заплатите, няма да излизаме на тренировки и на мачове. На всеки му се играе футбол - вижте и какъв брой прекрасен е теренът на стадион " Дунав ", само че към този момент е нетърпимо ", сподели Ненов. efbet Лига 28 кръг, понеделник 29 юни  Дунав 1:3краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР