Обстановката в България, както и в цяла Европа, сега е

...
Обстановката в България, както и в цяла Европа, сега е
Коментари Харесай

Геноцид! Ето какво ще се случи с българските пенсии ако приемем Еврото за основна валута

Обстановката в България, както и в цяла Европа, в този момент е извънредно напрегната. Хората са уплашени и се чудят по какъв начин ще свързват двата края, без да мизерстват. У нас нищо не може да се разбере какво вършат ръководещите, въпросите са доста, а отговорите съвсем ги няма. Освен всички компликации в нашия живот от несъответстващи решения в този момент се заприказва скрито и очевидно за въвеждане на еврото и влизане в еврозоната от 01.01.2024 година, и то с дребен период за въвеждането му у нас. Питаме се за какво е това бързане, несъмнено единствено тия, които повдигат гръмко и настоятелно въпроса, знаят, а може би и тия, които им дават ум. Хората са луднали от настоящия си живот и в този момент минимум ги интересува този въпрос.

Масово българите се опасяват от еврото, тъй като пенсиите ще станат на половина, а цените двойни! Инфлацията ще се увеличи фрапантно, а тя и в този момент е задоволително огромна и не се знае по кое време ще се контролират нещата. Това преждевременно решение, изникнало по незнайни пътища, е безумство към българския народ, тъй като по публична статистика и допитвания 60% от българите са срещу въвеждането на еврото. Необходимо е да се намерения извънредно съществено и отговорно за отричане от лв., тъй като това решение ще бъде за генерации напред. Наложително е да се показа обстоен разбор на всички плюсове и минуси, да се организира наложително разискване в Народно събрание и измежду необятната общност, тъй като това е голяма смяна и връщане обратно няма!

Задължително е да се организира и референдум, та най-малко един път някое държавно управление да разбере мнението и желанието на народа. Не е редно едни и същи финансови анализатори и банкери с големи благоприятни условия да изясняват на бедния българин какъв брой ще му се промени виталният стандарт и когато върви в Европа, а това не го прави, няма да минава през обменно бюро. Видяхме обаче какъв брой доста години сме в Европейски Съюз и си останахме най-бедни в Европа, даже и зад страни, които не са в Европейски Съюз. Много съществено се питаме за какво по-богати страни като Унгария, Полша и Чехия още не са приели еврото, в Дания стои към този момент 24 години в чакалнята и не влиза в еврозоната. Може би в тези страни има доста хора, които считат, че еврото не е още за подмяна с локалната валута. Защо интелигентен икономист като проф. Стиф Ханке ни поучава да не бързаме с еврото. Затова е нужна голяма мисловна активност и дълъг интервал на изследване и разяснение. Не може шепа хора краткотрайно на избрани постове да вземат такова извънредно значимо за целия народ решение! Хората да се замислят и да вземат верни решения за целия народ!!!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР