Обстановката на граничен пункт Кулата-Промахон е динамична. Буквално за минути

...
Обстановката на граничен пункт Кулата-Промахон е динамична. Буквално за минути
Коментари Харесай

Гърция наложи ново изискване, за да преминем границата

 Обстановката на граничен пункт " Кулата-Промахон " е динамична. Буквално за минути се образуват опашки, които обаче са много по-малки, на отливи, през няколко минути, опашката извънредно бързо се стопява и прекосяването се прави с естествени темпове, предаде БНТ.

Задължително е всички преминаващи да носят в себе си с изключение на QR код, също и негативен PCR тест. Новото обаче е че с изключение на негативния тест туристите, които желаят да преминат гръцката граница, би трябвало да носят и касовата записка, която удостоверява, че в действителност пробата е изработен в лаборатория. Причина за това условие са появилите се клюки, че се показват подправени документи, а точно негативни проби. Гръцките управляващи още веднъж вършат проби за ковид на границата.

Хората, които биват тествани, се отбиват настрана, тъй че да не пречат на придвижването. Преминаващите, които се тестват, се избират на инцидентен принцип. Вчера, както и през днешния ден прави усещане, че колите, които минават гръцката граница, са най-вече румънски, малко са колите с българска регистрация. От през вчерашния ден гръцките управляващи върнаха условието за носене на маски в питателните магазини. Глобата за неспазване на това изискване е 150 евро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР