Обстановката е необичайна и изисква осъзнатост, кардинална промяна и активно

...
Обстановката е необичайна и изисква осъзнатост, кардинална промяна и активно
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 23 до 29 март

Обстановката е необикновена и изисква осъзнатост, съществена смяна и интензивно деяние в метода на живот на индувидуално равнище, в политическата, обществената и икономическа политика в международен проект. Времето изисква да създадем нова глава в историята на човечеството. Съвпадът сред планетите приказва за нужда от разчупване на старите модели и способи на мислене, държание, активност и основаване на нови форми.

Основната наклонност за развиването ни през 2020г. стартира своята пренастройка. През тази седмица актуалната обстановка ще получи развиване и допустима нова тенденция.

Две са ярките и определящи събития:

- На 24-ти март е новолунието в знака Овен. То е едно от най-важните и значими новолуния, което слага началото на значим едногодишен интервал, защото Овенът е първият знак в зодиака. Лидер, лидер, войник, от него стартира всичко. Кардинален знака, който изисква съществена ПРОМЯНА! Ентусиазмът, силата, желанието за интензивно деяние, за нещо ново последователно ще се усилват. Това е седмицата, в която при естествени условия,( а в този момент обстановката в страната и в целия свят е усложнена), в случай че сте подготвени с решенията си и знаете ясно и тъкмо какво желаете, можете да предприемете дейни дейстие.

- На 22-ти март Сатурн, шефа на ориста, който дава отговор за общественото и кариерно развиване, строгият, само че обективен житейски преподавател излиза от знака на лично ръководство Козирог и до 2-ри юли ще бъде в първите градуси на знака Водолей. До известна степен това състояние ще внесе облекчение, доза оптимизъм и религия в едно по-добро бъдеще.

Ще се задействат процеси, които изискват сериозна трайна и смяна в метода на живот. Необходимост от пригаждане към нови форми, модели и цели. Съпротива значително сред остарялото статукво и налагащата се смяна в живота ни ще усетят в най-голяма степен представителите на родените при започване на неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Сатурн във Водолей ще задейства един нов метод на взаимоотношение сред хората, смяна в областта на връзката, обмена на информация, основаване на нови групи, организации и пренастройка в другарските кръгове. Засилва се желанието за независимост в изразяването и преговарянето за персоналните ползи.

ОВЕН

Новото начало, което ще поставите в този момент, ще дефинира трендовете през цялата 2020г. Силно стимулираща е силата, която усещате, импулса и желанието за смяна са водещи при вас. Социалната ви интензивност се усилва, а седмицата е подобаваща за срещи, диалози, продан на информация, взаимоотношение в групи или пътувания при положение, че е допустимо в актуалната конюнктура. Приоритетите ви започнаха да се трансформират от предходната година, в този момент ще се наложи да предприемете дейни дейности във значими за вас тематики. Изградете вярна тактика за деяние като се доверите на интуицията си, въоръжете се с самообладание, с цел да постигнете триумф. Намирате се в интервал, който е потребен за постигането на разнообразни цели, за напредване на планове, които изискват водачество и разпоредителност. Моментът е подобаващ да обновите активността си посредством нови технологии, истински хрумвания.

ТЕЛЕЦ

Ситуацията при вас не е еднопосочна. От една страна, за родените при започване на знака настъпват основни промени в професионалната сфера, кариерно или обществено развиване. Промените, които сте обмисляли отдавна в тези области, в този момент ще изискват избрани решения и дейности. При други представители на знака събитията ще се движат съгласно посоката, която сте подхванали преди време. Новолунието в Овен ще задейства процеси, за които имате подготвеност, а при други условия то ще ви сложи на кръстопът, на който е належащо да усетите и изберете посоката. Желанието ви за смяна се усилва, а неналичието на самообладание също. Водеща остава тематиката за финансовата ви непоклатимост. Венера, платетата, която ръководи вашия знак транзитира в личния си знак и минава през вашия първи дом. Късметът и щастието са на ваша страна. Седмицата е извънредно удобна за тези от вас, които работят с задгранични компании, обрисува се опция да поставите едно ново начало във вашите връзки, а за други представители на вашия знак това може да бъде предложение за работа в чужбина. Успешен интервал за споразумяване на юридически проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата е подобаваща да поставите нов старт и да преминете към деяние за осъществяване на ваша фантазия. Имате силата, импулса и волята за смяна. Това, което започнете, ще зададе и главната линия за цялата година. Изпълнени сте със пристрастеност и сила за реализиране на задачите си. Това може да даде положителни резултати, да бъде извънредно продуктивно за вас в случай че си сътрудничите с уменията и парите на другите. Необходимо е да употребявате приливната вълна като я вложите в подобаваща активност, с цел да избегнете непредвидени обстановки. Активира се добър интервал за взаимоотношение с групи или с вашия другарски кръг. Интересите ви се трансформират, а информация или нови познания, получени от авторитетни персони, могат да родят нови хрумвания по отношение на вашите цели, свързани с бъдещето ви придвижване през годината. Проведете нужните диалози и потърсете тенденция от ваши подръжници, другари, настойници.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР