Обстановката е много напрегната, тъй като 24 души от колектива

...
Обстановката е много напрегната, тъй като 24 души от колектива
Коментари Харесай

Критична ситуация в Спешната помощ в Благоевград заради болни служители

„ Обстановката е доста напрегната, защото 24 души от колектива ни са приети в болница и 22 са на домашно лекуване. Налага се много от сътрудниците да работят изключително “, споделя водачът на кола за спешна помощ Марин Вълков пред btv. Така той разказа сериозната обстановка в Спешния център в Благоевград, в който има заболели с служителни - става известно главно водачи на коли за спешна помощ.
За момента 22 са позитивните чиновници. Продължава тестването в Спешния център. Самият Вълко съобщи, че ще се изследва през днешния ден, откакто още двама негови сътрудници са се оказали позитивни за ковид.
 Ограничават достъпа до правосъдната палата в Благоевград Ограничават достъпа до правосъдната палата в Благоевград
От понеделник се лимитира достъпът до правосъдната палата в Благоевград. Делата ще се гледат единствено на закрити съвещания, а администрацият...
Спешният център има 17 мобилни и 9 стационарни екипа, които обслужват цялата територия на област Благоевград. На промяна се получават по 90 повиквания през телефон 112, а още към 120 души минават през кабинетите на центъра, изясни Вълков.
Шофьорът прикани пациентите да бъдат търпеливи в тази обстановка, когато подават сигнали за заболели с ковид. След като се отзоват на подобен сигнал има софтуерно време за стерилизация на екипа от половин час и те не могат през това време да поемат нов случай с ковид. Има два екипа със специфични защитни средства, които се редуват при такива заболели, изясни Вълков.
Служителят на Спешна помощ  означи, че доста заболели подават сигнали, без да се нуждаят от хоспитализация. Той посъветва да се съблюдава реда и първо да се обръщат към своите персонални лекари, а в случай че положението им се утежнява джипито им да подаде сигнал към Спешна помощ.
 
 Аптечен туризъм - гърци пазарят в Благоевград, българи - от Турция Аптечен туризъм - гърци пазарят в Благоевград, българи - от Турция
Коронавирусът и изключително втората му въллна ускорява аптечния туризъм на Балканите. Пре последните дни на няколко пъти се появяват сигнали...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР