Общото заключение изразено от всички министри е, че разполагането на

...
Общото заключение изразено от всички министри е, че разполагането на
Коментари Харесай

Стефан Янев: Бюджетът е изчерпан, парламентът да гласува промени до края на месеца

" Общото умозаключение изразено от всички министри е, че разполагането на бюджета и това, което има, е значително изчерпано. Парламентарно показаните партии да намерят воля и време до края на месеца да гласоподават предложенията за промени в бюджета. "

Това съобщи служебният министър-председател Стефан Янев след срещата при президента Румен Радев по отношение на развиването на пандемията от ковид у нас и нужните здравни и социално-икономически ограничения за минимизиране на последствията от възможна нова вълна, както и тематиката за пожарите.

Относно рецесията с пожарите, той изясни, че положителната вест е, че сега пожарите са овладени на територията на страната. " Това не би трябвало да ни успокоява, би трябвало да бъдем бдителни и подготвени за дейности ", сподели той.

" Държавата би трябвало да бъде в положение да оказва помощ на всички, в това число и на потърпевшите. В това отношение с министър Василев обсъдихме опцията да се намерят запаси в бюджета и да се окаже помощ на потърпевшите общини, потърпевшите хора и на починалите ", добави той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР