Общото събрание на НАТФИЗ избра свой ректор, обявиха от академията.

...
Общото събрание на НАТФИЗ избра свой ректор, обявиха от академията.
Коментари Харесай

Проф. д-р Станислав Семерджиев започва четвърти мандат като ректор на НАТФИЗ

Общото заседание на НАТФИЗ избра собствен ректор, оповестиха от академията. Проф. доктор Станислав Семерджиев получи поддръжка от 93 % и стартира рекорден мандат.

Той ще оглави Академията за четвърти път (2003-2007, 2007-2011, 2015-2019, 2020-2024). До сегашния миг няма различен законно определен ректор в страната с четири мандата, написа Novini.bg.

Гласуваното доверие е извоювано с промени в методологията на обучение, възобновяване на сградния и веществен фонд, разширение на интернационалните взаимоотношения и партньорски стратегии, обществено виновни планове за развиване публичния имидж на Академията, привличане на нови български и задгранични сътрудници и неуморима придирчивост, към работата на всички, означават от НАТФИЗ.

Проф. доктор Станислав Семерджиев е основател и началник на специалността “Драматургия ” (от 1991). От 2011 година е Изпълнителен шеф на Световната асоциация на филмовите и телевизионни висши учебни заведения (CILECT) откакто двукратно (2002-2010) е избиран за неин вицепрезидент. Продуцент и сценарист на пробния документален филм „ Авантюрата Хамлет “ (2008, реж. Грег Роуч и Ивайло Дикански). Сценарист на първия български дългометражен сериал „ Хотел „ България “ (2004-2005). Автор на либретото на спектакъла „ Българска тайнственост “ (2019, Театър НАТФИЗ). Продуцент и редактор на 50+ български и интернационалните филми.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Пр
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР