Общото събрание на Етър по предварително обявения дневен ред не

...
Общото събрание на Етър по предварително обявения дневен ред не
Коментари Харесай

Общото събрание на Етър не се проведе

Общото заседание на Етър по авансово оповестения дневен ред не се организира през вчерашния ден, 20 юли. Причината е нуждата на взимане на нови решения и регистриране на спомагателни точки в дневния ред. Присъствалите членове на Общото заседание взеха според устава следното решение:

“Днес, 20 юли 2020 година, на съображение член 27, алинея 1 от Устава на Сдружение с нестопанска цел ФК Етър ВТ долуподписаните членове на сдружението насочваме актуалното искане до Управителния съвет на клуба за привикване на изключително Общо заседание с краен период за насрочване до 26 август т.г. Искането да се предяви на Управителния съвет посредством присъствалия персонално член на клубната администрация Цанко Цветанов”.
Подписали са се всички участвали на днешната колекция.

На събранието досегашният ръководител на УС на клуба проф. Георги Камарашев би трябвало да показа доклад за работата на управлението през изтеклия мандат, да бъде гласувано освобождението на досегашната клубна администрация и да бъдат препоръчани и признати нови членове на Управителния съвет, който да избере и нов клубен началник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР