Общото събрание на акционерите в УМБАЛ-Пловдив освободи днес досегашния изпълнителен

...
Общото събрание на акционерите в УМБАЛ-Пловдив освободи днес досегашния изпълнителен
Коментари Харесай

Окръжна болница с нов шеф! Изненадани ли сте от името му?

Общото заседание на акционерите в УМБАЛ-Пловдив освободи през днешния ден досегашния изпълнителен шеф на лечебното заведение доктор Иво Мильотев от поста. То гласоподава и новия състав на Съвета на шефовете, в който бяха определени предприемачът Анести Тимчев, някогашната национална представителка доктор Катя Попова и доктор Аргир Аргиров, пълномощник на болничното заведение.

След това Съветът на шефовете дефинира доктор Аргиров за новия изпълнителен шеф на УМБАЛ-Пловдив. Той заемаше този пост от 2009 до 2014 година, а преди този момент от 2000 до 2009 година изпълняваше длъжността заместник-директор. През февруари бе назначен от Министерството на здравеопазването за пълномощник за да оздрави финансово лечебното заведение. Оттогава досега по данни на здравното министерство разноските са понижени с 9%, а отговорностите на болничното заведение са редуцирани с няколко милиона лв.. Голяма част от задълженията са вследствие на  неизплатени надлимитни средства от страна на НЗОК.

“Предстои още доста работа, която е немислима без поддръжката на личния състав, самичък не бих могъл да реализира нищо, съобщи изпълнителният шеф. - Благодаря им за положените старания в тази комплицирана обстановка! Уверен съм, че в случай че продължим да работим по този начин сплотено и гледаме в една и съща посока, ще преодолеем проблемите ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР