Общото събрание на акционерите на завърши с хаотични сцени и

...
Общото събрание на акционерите на завърши с хаотични сцени и
Коментари Харесай

Грозни сцени в Байерн: Освиркаха президента заради връзките с Катар

Общото заседание на акционерите на приключи с безредни подиуми и освиркване на президента на клуба Херберт Хайнер. Причина за абсурда бе желанието на огромна част от почитателите и акционерите на баварците клубът да приключи връзки със своя спонсор Катар Еъруейс, поради нарушаването на човешките права в страната от Близкия Изток.
По време на заседание бе гласувано предложение Байерн да се разпознава с " интернационално приетите човешки права ", като предлагането бе признато със 77,8 % от гласовете на присъстващите, само че президентът Хайнер и изпълнителния шеф Оливер Кан гласоподаваха срещу.
" Като клуб сме отворени към всевъзможни полемики, само че рецензията постоянно би трябвало да се основава на потвърдени обстоятелства ", съобщи Хайнер, а думите му бяха посрещнати с освирквания.
Когато Хайнер се опита да приключи съвещанието преди изявление на един от опозиционерите - Михаел От - ситуацията се нажежи още повече. Викове " Ние сме Байерн, не вие! ", " Ние сме почитателите на Байерн, които вие не желаете " и " Хайнер вън! ", започнаха да се чуват от залата.
Бившият президент на Байерн Ули Хьонес призна, че това е най-лошият миг в над половинвековния му престой в Байерн като състезател и началник. " Ще би трябвало първо да преспя и да помисля ", показа той.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР