Общото събрание на акционерите на София тех парк АД реши

...
Общото събрание на акционерите на София тех парк АД реши
Коментари Харесай

Нов борд на директорите в София тех парк

Общото заседание на акционерите на " София тех парк " АД реши съставът на Съвета на шефовете на сдружението да бъде изменен.

Промените в борда на шефовете целят да се осъществят амбициозните цели за развиване на сдружението, които да допринесат за общото икономическо развиване на страната. Въпреки регистрирания прогрес във връзка с привличане на вложения и обезпечаване на бъдещи финансови приходи, мониторингът на " София тех парк " установил закъснение в постигането на тези цели в няколко аспекта.

 Караниколов предложения Китай в
Караниколов предложения Китай в " София тех парк "

Износът ни към Китай е повишен 6 пъти за 10 години

Резултатите от ръководството на " София тех парк " били незадоволителни във връзка с обезпечаването на спомагателни приходи, нужни по идни заплащанията към контрагенти от системата на министерството. Било забавено и постигането на заложените цели в областта на научно-изследователската и развойна активност и разрастване на активността на " Сдружението за научно-изследователска и развойна активност ". Установени са и проблеми, свързани с опазването детайли на техническата инфраструктура.

Тези доводи и упоритостта на сдружението за привличането на нови вложения седят в основата на решението за смяна състава на Съвета на шефовете.

 Три компании аплайват за вложители в София Тех Парк
Три компании аплайват за вложители в София Тех Парк

Компаниите с офиси там би трябвало да развиват науки за живота, осведомителни технологии и чиста сила

В новия състав на " София тех парк " влиза проф. Николай Андреев, който ще спомага за обезпечаването на връзки с научните среди и развиването на научно-изследователската и развойна активност.

Очаква се изпълнителен член да бъде Тодор Ангелов. Ангелов ще дава отговор за гарантирането на гласност, бистрота и правомерност на вземаните решения, както и подготовката на нови тръжни процедури за привличане на вложители.

Третият член на Съвета на шефовете ще бъде Живка Любомирова Такева. Тя ще дава отговор за връзката на компанията с всички държавни органи, както и за бъдещото териториално разрастване на парка.

 Раздвижване на София тех парк - задачата на новото управление
Раздвижване на София тех парк - задачата на новото управление

Акционерите на " София тех парк " дали своят вот доверие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР