Общопрактикуващ лекар от белишкото село Краище е починал снощи в

...
Общопрактикуващ лекар от белишкото село Краище е починал снощи в
Коментари Харесай

Лекар загуби битката с COVID-19

Общопрактикуващ доктор от белишкото село Краище е умрял нощес в столична клиника от, съобщи Българска национална телевизия. Д-р Муса Вакльов е бил настанен в " Пирогов " дружно със своята брачна половинка и сина си, които също са с позитивни проби за COVID-19.
Медицинската процедура на доктор Вакльов е в село Бабяк. Най-вероятно той се е заразил, до момента в който е лекувал болните от огнището в шивашкия завод в Разлог. Бил е на море със фамилията си, където е показал по-сериозни признаци и незабавно е бил настанен за лекуване в здравно заведение.
 Сухият въздух спомага за разпространяването на ковид, считат учени Сухият въздух спомага за разпространяването на ковид, считат учени
Сухите пространства и климатизираните закрити пространства покачват риска от заразяване с ковид. До този извод стигнаха индийски и...
В тежко положение в " Пирогов " са и брачната половинка и сина му, които също са медицински лица. Синът, който е доктор в благоевградска болница е интубиран и е в по-тежко положение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР