Общонационален протест с искане за оставката на правителството на ГЕРБ,

...
Общонационален протест с искане за оставката на правителството на ГЕРБ,
Коментари Харесай

Костадинов, ПП Възраждане: Хиляди българи ще излязат на протест в петък

Общонационален митинг с искане за оставката на държавното управление на ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и „ Атака " привиква този петък Политическа партия Възраждане. Това разгласи на конференция през днешния ден водачът на партията Костадин Костадинов.

„ След митинга през предходната седмица, който организирахме пред Министерство на регионалното развитие с искане за среща с управлението на министерството поради водната рецесия в Перник и в страната; след отхвърли за среща от Министерски съвет, взехме решение да стартираме поредност от дейности, с които да пожелаеме оставката на държавното управление с всички вероятни и позволени от закона средства ", добави той.

„ Междувременно в последните няколко дни се случиха събития, които дават и спомагателни учредения за искане на оставката на държавното управление ", упорстват от „ Възраждане ".

Кабинетът към този момент не се употребява с никаква поддръжка от страна на жителите и това ще става все по-видимо в идващите дни. ", добави Костадинов.
Само в границите на няколко дни държавното управление предприе ходове за вкарването на страната ни в процедура за присъединение към еврозоната и за унищожаване на българския лев, а също по този начин подложи на гласоподаване, което мина към този момент на първо четене, ратификация на контракта СЕТА. С това България слага в подчинено състояние своето законодателство по отношение на не над националното, а по отношение на корпоративното законодателство, разяснява още водачът на Политическа партия „ Възраждане ". Според него това са две доста съществени учредения, поради които те ще желаят в допълнение оставката на кабинета на Бойко Борисов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР