Общобългарски поход за мир и неутралитет се проведе в няколко

...
Общобългарски поход за мир и неутралитет се проведе в няколко
Коментари Харесай

Протест срещу военната помощ за Украйна се проведе в няколко града у нас

Общобългарски поход за мир и неутралитет се организира в няколко града в страната, в символ на митинг против България да окаже военна помощ за Украйна , заяви Българска национална телевизия.

В София жители се събраха пред постройката на Народното събрание.

Във Варна в протестното шествие се включиха близо 200 души , които за към час затвориха централни улици на града. Според тях България би трябвало първо да се погрижи за личната си войска, а не да въоръжава непозната и по този метод да се въвлича във боен спор. По време на митинга стартира и събиране на подписка за мир и неутралитет на България.
 Стоянов не чака повече опасност за страната, откакто дадем оръжие на Украйна
Стоянов не чака повече опасност за страната, откакто дадем оръжие на Украйна

Експерти идват на оглед да видят дали има къде да се достави Грипен у нас

В общобългарския поход с апел за мир и неутралитет се включи у Бургас. Предимно родители се събраха на площада пред общината и се оповестиха срещу решението за изпращане на оръжие в Украйна. Според тях това е замесване на България във войната.

Социалисти от цялата страна - членове, деятели, както и парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " се включиха в Общобългарския поход за мир и неутралитет. Инициативата се организира в над 20 града в страната, като оповестената й цел е да покаже отношението на българския народ към решението за изпращане на оръжие в Украйна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР