Общо взето труден ден. Наближава новолунието, във въздуха вече витае

...
Общо взето труден ден. Наближава новолунието, във въздуха вече витае
Коментари Харесай

Лъвове, някой се бори за вниманието ви. Риби, избягвайте емоционални провокации

Общо взето сложен ден. Наближава новолунието, във въздуха към този момент витае незаинтересованост и меланхолия. Не е желателно да се занимавате с енергична активност през този интервал.

Овен – Ще бъдете привлечени от огромни провокации или опцията да тествате уменията си в необикновени условия. Не желаете да пропускате неочаквана опция за прочувствена връзка. Отговорете на нечии „ сигнали “ или любовно известие. Вие сте в съвършена психофизическа форма.

Телец – Ще търсите решение, което ще ви разреши да запазите позицията си. Партньорът ви разчита прекалено много на вашата благосклонност, което ви натоварва в допълнение. Нищо не може да се случи без вашето присъединяване. Отпуснете се по метод, който ви подхожда най-добре.

Близнаци – Днес ще действате като човек, който слага личните си ползи пред ползите на останалите. Напълно добре е да отстоявате себе си, само че не трябва да е за сметка на другите. Напоследък имате все по-малко самообладание и съпричастност към проблемите на колегата си. Помислете за следствията.

Рак – Не позволявайте на някой различен да приказва вместо вас, преценете по кое време би трябвало да поемете контрола над значими събития. Трябва да обясните на колегата си какво предизвиква неочакваното ви безпокойствие. Не потискайте възприятията си.

Лъв – Днес ще сте в положително въодушевление и с положителни хрумвания. Ако сте задоволително ефикасни, ще получите нова облага и морално задоволство. Не пропускайте добра опция. Някой е подготвен да направи всичко, с цел да завоюва вашите благосклонности и прочувствена обвързаност.

Дева – Положително поощрение или вътрешен подтик е задоволителен, с цел да почувствате огромно прочувствено вдъхновение, което ще ви сближи с обичания човек. Ще се чувствате нетърпеливи в очакване някой да отговори на предлагането ви за нещо.

Везни – Подобрете настроението си с някой, който дава отговор на вашия усет и сензитивност. Желанията ви ще се осъществен в общ темп. Не си позволявайте да влизате в ненужни разправии с непосредствен човек. Отговорете на нечии „ сигнали “ или прочувствено обръщение, в случай че сте свободни.

Скорпион – В открита полемика с един човек ще се прояви вашата нерешителност и беззащитност в кръга от сътрудници, сътрудници или другари. Подложени сте на прочувствен напън, ще би трябвало да уважите нечия воля или молба. Поведението на някого ще ви подразни.

Стрелец – Помислете в каква посока би трябвало да търсите нови отговори и решения. Винаги има по-лесен и по-труден път към триумфа, по тази причина се възползвайте от една потребна концепция, препоръчана от сътрудници. Винаги е по-добре, когато повече мозъци мислят. В прочувствен проект ви чака ново наслаждение.

Козирог – Възможно е да попаднете в необикновена бизнес обстановка. Отговорите на доста от въпросите, които имате, към този момент ще останат незадоволителни. Не позволявайте да ви завладее съмнение към обичан човек или неприятно въодушевление. Имате потребност от позитивна ориентировка.

Водолей – При решаването на бизнес алтернативи използвайте интелектуалните си качества, значимо е да демонстрирате познания и на практика решения. Вашият сътрудник ще чака от вас автентично показване и малко съблазнителни обноски. Не пестете възприятията и вниманието си.

Риби – Ще се застъпите за практично и заслужено решение, само че някой от вашите сътрудници ще има скрити претекстове и настойчиво ще се пробва да ви наложи своето. Избягвайте нови прочувствени провокации. Ако се чувствате обезпокоени, изберете позната компания или някой, който е предан на вас.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР