Общо отчетно-изборно събрание на Международна полицейска асоциация - секция България

...
Общо отчетно-изборно събрание на Международна полицейска асоциация - секция България
Коментари Харесай

Павлин Ковачев влиза в УС на Международна полицейска асоциация - секция България

Общо отчетно-изборно заседание на Международна полицейска асоциация - секция България се организира в София. На него участваха 39 от 40-те постоянни делегати, които имат право на глас, като най-многобройни бяха делегатите от София, Пловдив и Стара Загора. 
Това е по този начин, защото квотите се дават съгласно броя на постоянните членове на секции. От Бургас единствен право на глас имаше Председателят на Международна полицейска асоциация - секция България, секция Бургас Павлин Ковачев, който представляваше 145 постоянни сегашни и някогашни чиновници на Министерство на вътрешните работи.
След привършване на доклада за изтеклите пет години и работата, осъществена от ръководещите секцията, се пристъпи към гласоподаване, като в новия директорски съвет за идващите пет години попаднаха повече от досегашните членове. 
Новите са: Десислава Викторова от ГДНП София и Павлин Ковачев от ОДМВР Бургас, като Българската секция бе управлявана от Огнян Богоев от Гранична полиция Благоевград.
Ето и цялостния лист на управителния съвет на Международна полицейска асоциация - секция България:
Председател Огнян Богоев - Благоевград
Генерален секретар и член на УС - Красимир Димов - София
Членове на УС:
Юрий Денчев - Пловдив
Митко Ангелов - Варна
Десислава Викторова - София
Павлин Ковачев - Бургас
Надка Иванова - София
Пламен Петров - Стара Загора
Красимир Георгиев - София
Пламен Марков - София
Мария Грънчарска - София
В събранието, последвало първото заседание на управителния съвет, новият член в управата - контрольор Павлин Ковачев - Председател на УС на секцията в Бургас поздрави присъстващите, като показа: 
" За мен е чест, че съм първия чиновник на Министерство на вътрешните работи от Бургас, който влиза в ръководството на тази по този начин уважавана по света конструкция! Жалко е, че сме надалеч от другите страни във всяко едно отношение и няма по какъв начин за малко време да променим нещата, само че съм сигурен, че с всички сътрудници от УС ще създадем всичко по силите си с цел да разчупим 10 годишното статукво! Убеден съм, че ни доста работа, само че декларирам пред сътрудниците от цяла България, че ще изисквам бистрота за това какво се случва в международен мащаб. Ще наложа прекъсване на практиката едни и същи да вървят по семинари, конгреси и други мероприятия на разходи на асоциацията! Важно е да се означи, че член на Международна полицейска асоциация - секция България може да стане всеки сегашен или някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи със стаж най-малко 3 години, както и изявен жител на Република България с принос за престижа на Република България и реализиране задачите и дилемите на Асоциацията. Ако обаче се откри, че карта на структурата има лице което не дава отговор на тези условия, то тя ще му бъде отнета и участието прекъснато! "
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР