Общо на територията на страната за същия период са станали

...
Общо на територията на страната за същия период са станали
Коментари Харесай

България Почерня: Мвр Съобщиха Само Преди 2 Мин: 41 Души Загинаха Трагично В София!

Общо на територията на страната за същия интервал са станали 3564 произшествия с 318 починали и 4505 ранени.

Според статистиката на Главна дирекция " Национална полиция ", това е със 185 ПТП-та по-малко в съпоставяне със същия интервал на предходната година. Като най-вероятна причина е нарушаване на лидера на МПС-то, следват пешеходецът и пътните условия, заяви комисар Росен Рапчев - шеф на бранш " Пътен надзор " към ГДНП.

" Водачите в България не съблюдават рестриктивните мерки за скоростта по пътищата, нормално понижават преди стационарните камери, защото се знаят. По-добър ще бъде резултатът при права " междинна скорост ", тъй като контролът ще бъде доста по-голям, в сравнение с с камерата. Промените са постановат, защото една от главните аргументи за тежките ПТП-та е повишената скорост ", сподели в Пловдив основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов.

Към момента към този момент има построени две прави за премерване на междинна скорост и въпрос на време е да получат лиценз от българския институт по метрология за стандартизиране на измервателните уреди, посочи основен комисар Христо Терзийски, шеф на ГДНП. По думите му eдната е на третия тунел на Автомагистрала " Люлин ", а втората е на пътя Пловдив - Карлово.

С лицензирането на камерите, всички снимани от тях нарушавания ще бъдат безапелационно одобрявани като доказателство в съда, в случай че някой реши да апелира, сподели още той и добави, че в миг на разработка са други две прави - на пътя Русе - Бяла и в региона на село Микре.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР