Общо две фирми искат да ремонтират и реновират прилежащите улици

...
Общо две фирми искат да ремонтират и реновират прилежащите улици
Коментари Харесай

Две врачански фирми в битка за асфалтирането на улици

Общо две компании желаят да ремонтират и реновират прилежащите улици към централната пешеходна зона във Враца. В оповестената от кметския екип социална поръчка документите си са подали врачанските сдружения „ Гарант-90 – Цонев и сие” и „ Пътстройинженеринг” АД. Първата компания е оповестила, че ще извърши строително-ремонтните действия за период от 56 календарни дни. Предложената цена е в размер на 348 хиляди лева без Данък добавена стойност. „ Пътстройинженеринг” пък е поела ангажимент да извърши нужните СМР за период от 35 календарни дни. Предложената от сдружението цена за осъществяване на дейностите е в размер на 377 483.19 лева без Данък добавена стойност.
Обществената поръчка за ремонт и реновиране на прилежащи улици към централна пешеходна зона гр. Враца – цялостен инженеринг планува цялостен инженеринг, включващ изследване, планиране и осъществяване на ремонтни и нови СМР, като ремонт и цялостна замяна на амортизираните улични настилки, полагане на нови настилки, бордюри и други В дейностите ще бъдат вложени близо 400 хиляди лева без Данък добавена стойност.
В началото на месец август специфична комисия към общинската администрация във Враца ще излезе с решение за избор на реализатор на дейностите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР