Общо четирима пилоти ще започнат надпреварата за Гран При на

...
Общо четирима пилоти ще започнат надпреварата за Гран При на
Коментари Харесай

Четирима тръгват от бокса в Гран При на САЩ

Общо четирима водачи ще стартират конкуренцията за Гран При на Съединени американски щати във Формула 1 от алеята пред боксовете, откакто техните тимове направиха промени по колите им до момента в който те бяха в изискванията на закрит парк.

Тимът на Хаас смени задните крила на Кевин Магнусен и Нико Хюлкенберг с такива от друга спецификация, което автоматизирано води до глоба със старт от бокса. Двамата трябваше да започват надлежно 14-ти и 16-ти, а измененията се вършат, откакто подобренията, които бяха въведени по VF-23 този уикенд не сработиха.

Компания на водачите на Хаас в края на пит лейна ще вършат и съотборниците в Астън Мартин Фернандо Алонсо и Ланс Строл. За тях загубата е по-малка, защото Алонсо трябваше да потегли 17-ти, а Строл 19-ти. По колите и на двамата има много заменени съставни елементи с такива от друга спецификация след слабото показване в петък и събота.

След наказванията на четиримата 14-ти ще започва Дениъл Рикардо, а зад него на стартовата решетка ще се наредят съотборниците в Уилямс Алекс Албон и Логан Сарджънт, които ще оформят осмата редица.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР