Общо четирима футболисти от три отбора в турската Суперлига са

...
Общо четирима футболисти от три отбора в турската Суперлига са
Коментари Харесай

Четирима от турската Суперлига са с положителни проби за коронавирус

Общо четирима футболисти от три тима в турската Суперлига са дали позитивни проби за ковид, откакто всички отбори бяха тествани, обави футболната лига на страната.

Един от най-популярните грандове в страната Галатасарай разгласи, че двама от техните футболисти за дали позитивен резултат, откакто са тествали целия тим и щаба при завръщането им от лятната почивка. И двамата футболисти с позитивен резултат нямат признаци на болестта, само че са изолирани от останалите и сложени под наблюдаване, написа на "Туитър " акаунта на клуба.

Futbol A Takmmzn Covid-19 test sonuçlar hakknda pic.twitter.com/SdRD1bFkDB
— Galatasaray SK (@GalatasaraySK) August 14, 2020
Трабзонспор, който приключи на 2-о място, също призна за човек с положителен резултат. Един от титулярите на отбора е посочил признаци, само че се намира в положително положение и е почнал лекуване. Четвъртият футболист, който е с позитивен резултат за COVID-19, е от различен гранд- Фенербахче. При фенерите има и човек от треньорския щаб с позитивен тест за ковид, както и още един член на клубната администрация.

От експлоадирането на епидемията в Турция са регистрирани повече от 245 000 души, а смъртните случаи са 5900. След три месеца пауза, шампионата на Турция беше възобновено през юни и през предишния месец Истанбул Башакшехир завоюва своята първа купа, нарушавайки превъзходството на Големите три. Тимът на Башакшехир стана едвам петият клуб в страната, който е печелил шампионското отличие след Бешикташ, Фенербахче, Галатасарай, Трабзонспор и Бурсаспор. Новото състезание на Турция пък ще започва на 11-и септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР