Общо четири тренировки планира наставникът на мъжкия отбор на ОФК

...
Общо четири тренировки планира наставникът на мъжкия отбор на ОФК
Коментари Харесай

Беласица тръгна с 20 футболисти за мача със Спартак в Плевен

Общо четири тренировки възнамерява наставникът на мъжкия тим на ОФК Беласица Венцислав Иванов за мача от 11 кръг за шампионата на втора професионална лига, който ще се играе в петък (30 септември( против тима на Спартак Плевен.

Отборът отпътува от Петрич в 10 часа преди обяд. По стратегия ще се обядва в Казичене. След това бе направена последна пета подготовка на терена в град Луковит ден преди мача против Спартак. Групата бе настанена в хотел Балкан  в Плевен. На анализа в деня на мача старши треньорът Венцислав Иванов ще разгласи кои двама от наличните футболисти ще отпаднат от групата от 18.

Останалите четири тренировки се организираха при локални условия на стадион Цар Самуил. Единственият футболист, който се готвеше самостоятелно поради неизлекувана контузия, бе бразилеца Игар Фелипе, и не бе включен в групата за Плевен. Отпадат също Георги Станимиров и Атанас Чепилов. Централният нападател Мариян Вангелов получи лека контузия във вторник по време на заниманието, само че е в групата и сигурно ще вземе присъединяване в петъчния мач. С неспокойствие чака дуела бързоногият нападател Стивън Кирилов, който след дълго неявяване бе на терена 70 минути  в мача за Купа България в миналия четвъртък.

„ Няма да ни бъде елементарно. Ще бъдем посетители на краткотрайния лидер в групата – Спартак Плевен. Те имат 3 точки повече от нас. Имам директна визия от играта на тима, тъй като следих техен мач в Своге. Добих спомагателни усещания от видеозаписи на техни мачове. Всичко това синтезирано е предадено на футболистите ни, с цел да знаят мощните и слаби страни на тима –домакин. Надявам се да повторим играта си от мача против Струмска популярност Радомир и с петрички дух и цялостно разпределяне на терена да се завърнем с въодушевление в Петрич ”, показа Венцислав Иванов преди отпътуването за Плевен пред сътрудник на Novsoport.com.

Ръководството на Спартак Плевен излезе с формален зов към почитателите си, като ги приканва да участват на 30 септември на стадион Плевен и да поддържат отбора във футболната среща против Беласица Петрич. „ Само обединени дружно ще реализираме задачите си, да върнем Спартак Плевен на мястото, което отреждат традициите му като клуб ”, приключи апела.

Този мач ще бъде управителен от основния арбитър Мустафа Шефкед с асистенти Владимир Хубенов и Желязко Пилатов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР