Общо 92 обновени и модерно оборудвани класни стаи в 33

...
Общо 92 обновени и модерно оборудвани класни стаи в 33
Коментари Харесай

2050 бургаски първолаци ще влязат в 92 обновени и модерно оборудвани класни стаи

Общо 92 актуализирани и съвременно оборудвани класни стаи в 33 учебни заведения на територията на цялата община са изцяло подготвени да посрещнат в първия образователен ден 2050 бургаски първокласници. Учебните пространства са ремонтирани през лятото в продължение на плана на Община Бургас " Първокласно начало " и са в синхрон с обезпечаването на безвредна среда на децата в присъствена форма на образование.
Дейностите включваха полагане на специфични антибактериални настилки на пода, позволяващи бързо и елементарно разчистване и дезинфекциране. Стаите са обзаведени с нови самостоятелни чинове, които дават опция за обезпечаване на задоволително разстояние сред учениците и съблюдаване на нужната отдалеченост. Обновяването на класните стаи включва още ново лед осветяване, бюра и шкафчета, които допълват интериора.
 Проф. Сийка Чавдарова: Компетентността е дарба, това е способността да можеш да направиш нещо Проф. Сийка Чавдарова: Компетентността е дарба, това е способността да можеш да направиш нещо
„ Компетентността е дарба, това е способността да можеш да направиш нещо. Така че в самата подготвеност, в центъра ѝ е можен...
Тази година всяка класна стая от плана " Първокласно начало " бе оборудвана с най-новите софтуерни средства, употребявани в областта на образованието - съвременен интерактивен панел с вграден компютър. Панелът е със сензорен екран, операционни системи Windows 10 и Android, и програмен продукт за работа с интерактивно наличие. Той разполага с най-хубавите софтуерни характерности и работи без нужда от в допълнение закупуване на преносим компютър и проектор.
Подготовката и работата в цифрова среда с най-новите електронни запаси в бургаските учебни заведения ще даде опция, при нужда, за бързо превключване на образователния развой към онлайн образование.
Освен реновираната материална образователна база, общинският план " Първокласно начало " вкарва и нови интерактивни способи на работа в клас, съчетаващи най-хубавото от европейския и международен опит в областта на образованието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР