Общо 9 дела са образувани в пловдивския районен съд за

...
Общо 9 дела са образувани в пловдивския районен съд за
Коментари Харесай

Общо 9 дела са образувани след масовия уличен бой в Пловдив

Общо 9 каузи са формирани в пловдивския областен съд за снощния всеобщ махленски пердах в Пловдив. През целия ден задържаните, против които към този момент има повдигнати обвинявания, ще бъдат карани по един в съда.

Първи в залата влезе Живко Русев, гражданин на " Арман махала ", който е съден за дребно безчинство. На други участници в багра са повдигнати и обвинявания за причиняване на дребна телесна щета, както и за отправяне на закани и замахване с лопата против длъжностно лице - служител на реда.

Снимка: btvnovinite.bg

Свидетел съобщи, че подсъдимия Живко е държал към 20, 30 ч. строшен крайник от маса на улица до Панаира и отправял закани към служители на реда. Според служителите на реда тълпата от " Арман махала " се държала надменно - мъже с колове споделили на униформените: " Намесете се, бият наши момчета, ще ви изтрепем ".

Според служители на реда, въоръжената навалица, пристигнала от " Арман махала ", са били сред 40 и 50 души.
Масов пердах в Пловдив, 30 души са задържани Мелето подвигна на крайник полицията в града
30 души бяха задържани нощес, след всеобщ махленски пердах на многолюден пловдивски бул.. Задържани бяха 22 поданици на " Арман махала ". До късно нощес се организираха разпити на арестуваните лица в Трето Районно Управление.

Трима младежи от ромската " Арман махала ", надлежно - на 14 и 15 години, са пресрещнати на бул. " България " от други момчета от близкия квартал " Гагарин ". Започва гонка по кварталните улици край Пловдивския интернационален панаир.

Потърпевшите викат на помощ по телефона свои родственици и за минути на мястото се идват още към 40 поданици на " Арман махала ". Започва всеобщ махленски пердах, преустановен, с помощта на светкавичната интервенция на полицията.

Другата страна, взела участие в багра, отхвърли коментар. Очевидци настояват, че и в двете групи е имало очевидно пияни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР