Общо 68 жилищни сгради вече са санирани със средства от

...
Общо 68 жилищни сгради вече са санирани със средства от
Коментари Харесай

Общо 133 жилищни сгради в София се санират по националната програма

Общо 68 жилищни здания към този момент са санирани със средства от Националната стратегия за енергийна успеваемост на територията на София. На други 30 здания сега се правят строителни действия, а 35 са в процедура за избор на реализатор. Това сподели претендентът за кмет на София Йорданка Фандъкова при посещаване на актуализирания жилищен блок на бул. "Европа " 138 в регион "Люлин " по покана на Съюза на слепите в България.

В този жилищен блок живеят хора със зрителни увреждания, издигнат е през 1984 година дружно с известното дружество "Успех ", в което работят хора с увреждания. На блока е направено градивно подсилване, положени са топлоизолация на фасадите и хидроизолация на покрива, актуализирани са стълбищата, сменена е дограмата, ремонтирани са системите за отопление и електричество.

Многоетажни жилищни блокове се ремонтират и в регионите "Искър ", "Подуяне ", "Надежда ", "Красно село ", "Студентски " и други В множеството квартали наред с възобновяване на постройките се прави и благоустрояване на градинките пред блока по стратегия "Зелена София ", която се финансира от бюджета на Столичната община.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР