Общо 600 000 лв. обезщетение искат семействата на двете разменени

...
Общо 600 000 лв. обезщетение искат семействата на двете разменени
Коментари Харесай

Семействата на разменените бебета искат 600 000 лв. обезщетение

Общо 600 000 лева обезщетение желаят фамилиите на двете разменени бебета в „ Шейново “. Очаква се претенциите им да бъдат входирани в на следващия ден в болничното заведение. Оттам пък обявиха, че ще разясняват, откакто получат настояванията.

Адвокатите на двете фамилии Тодор Мангъров и Стоян Стойков разясниха пред Българска национална телевизия, че сумата ще бъде разпределена по 300 000 лева на фамилия.

Севда Михайлова, едната майка, е декларирала пред юриста си, че за нея ще бъдат към 200 000 лева, останалите ще бъдат разпределени поравно сред майка й и щерка й.

Родителите на другото бебе считат, че компенсацията ще е освен за тях, само че и за огромната му сестричка, която върви на детска градина, и дядо му.

Припомняме, че става дума за деца, родени през септември. Едната майка се усъмнила, че детето, което отглежда, не е нейното. Причината е очевидната – липса на образна аналогия. Жената решила да направи ДНК тест, като той удостоверил страховете ѝ – детето фактически не е родено от нея.

По случая се води следствие в прокуратурата.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР