Общо 60 души, които работят и учат в столичното 107-мо

...
Общо 60 души, които работят и учат в столичното 107-мо
Коментари Харесай

Реалността коронавирус - в 107-мо училище в София

Общо 60 души, които работят и учат в столичното 107-мо учебно заведение " Хан Крум " в София, ще бъдат тествани откакто се оказа, че там има двама учители с COVID-19. Заради това под карантина са към този момент 4 класа.
В идващите 48 часа следва стерилизация на постройката, която шефът Динко Калапиш разказа като " двойна " пред Българска национална телевизия.
 Д-р Симидчиев: Училищата няма да се трансфорат в центрове на боледуване Д-р Симидчиев: Училищата няма да се трансфорат в центрове на боледуване
„ В учебните заведения заразяването с ковид не е проблем, проблем е разпространяването на вируса. Училищата няма да се трансфорат в це...
Калапиш е съществено обезпокоен, защото е считал, че ще му се наложи да се оправя с предизвикването " ковид " по-скоро през октомври. Той предизвести, че в случай че 10 учители излязат в болничен поради COVID-19, то ще има съществени усложнения в обезпечаването на образователния развой.
И ние се надявахме и желаем присъствено образование, акцентира Калапиш, само че в този момент ще се наложи отдалечено. Ако няма повече инфектирани и болни, се чака от 23 септември учениците да се върнат в учебното заведение, като се изключи към този момент карантинираните 4 класа, които остават под карантина за най-малко 14 дни - в случай че някой още развие признаци, тогава към този момент се работи съгласно самостоятелния случай.
Още: " "
Заглавна фотография: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР