Общо 58 души са задържани от полицията по време на

...
Общо 58 души са задържани от полицията по време на
Коментари Харесай

Общо 58 души арестува полицията по време на бой с кучета

Общо 58 души са арестувани от полицията по време на пердах с кучета, заяви столичната полиция. Проверката е направена по сигнал на 14 април сутринта в гориста околност над язовир " Искър ", в землището на Панчарево.

В изоставена панелна сграда, част от някогашен пионерски лагер, служителите на реда разкрили две дървени арени за осъществяване на противозаконните боеве, а към тях доста паркирани коли с регистрационни табели от разнообразни области на страната.

Задържаните са поданици на разнообразни обитаеми места, те са отведени в районното полицейско ръководство в Самоков. В част от колите на арестуваните имало 9 кучета от породата питбул, които са конфискувани и предадени на чиновници от Столичното общинско дружество " Екоравновесие ".

На местопроизшествието са осъществени огледи. По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение. Разследването продължава.

Междувременно, един от арестуваните - гражданин на Самоков, изхвърлил пред служителите на реда кутия с към 4 грама марихуана. По този случай също е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР